4 moduri de promovare a Site-ului

promovare-site-ului

Vă prezentăm 4 moduri în care puteți atrage vizitatori și de a promova Site-ul dvs:

1. Optimizarea pentru Motorul de căutare (SEO)

Unul din modurile prin care se poate promova site-ul este SEO. SEO este procesul de creștere a vizibilității site-ului dumnevoastră în rezultatele motoarelor de căutare prin optimizarea paginilor cu expresii de cuvinte cheie pe care oamenii le-ar căuta. Gândiți-vă la asta: atunci când căutați ceva în Google, de obicei, te duci dincolo de primele câteva pagini de rezultate? Probabil că nu, nici clienții potențiali nu vor face asta.

Poate părea o pierdere de timp, dar este un pas important spre obținerea de mai mult trafic și un loc de top în motoarele de căutare. Dacă nu ați optimizat deja site-ul dumneavoastră pentru motoarele de cautare, noi vă putem ajuta.

2. Pay per click (PPC)

Utilizați PPC de publicitate pe Internet pentru a aduce trafic pe site-ul dumneavoastră de la motoarele de căutare precum Google. Cu Google AdWords, nu există nici o cerință de cheltuieli – vă puteți seta bugetul pe care dumneavoastră sunteţi dispus să îl investiţi în fiecare zi. Acesta alege expresii de cuvinte cheie și motorul de căutare vă va ajuta să obțineți anunțul în fața pieței țintă.

3. Anunţurile Facebook

Milioane de oameni folosesc Facebook în fiecare zi (au cel puţin 500 de milioane de utilizatori activi zilnic). Şi nu e numai popular printre adolescenţi şi studenţi, toate tipurile de oameni sunt acum utilizatori ai reţelei sociale, deci o multitudine de pieţe pentru a promova site-ul. Anunţurile Facebook vă pot ajuta să ţintiţi spre clienţii dintr-o anumită locaţie, prieteni ai urmăritorilor tăi şi aşa mai departe. În plus, este un pratică rentabilă pentru a aduce trafic nou. Puteţi seta un buget zilnic, pentru plată/click, sau cu plată în momentul în care oamenii văd anunţul afacerii dumneavoastră.

4. E-mail marketing

E-mail marketing-ul este un instrument de valoare, deoarece cei mai mulți oameni au nevoie să fie ofertate de mai multe ori înainte de a cumpăra. Este una dintre cele mai puternice metode de a aduce clienți pentru afacerea dumneavoastră. Oferă-le oamenilor motive serioase pentru a se abona la newsletter (concursuri, conţinut mare, oferte , etc.) și apoi trimite permanent conținut, astfel încât aceştia să nu se dezaboneze. Încurajați-i să se întoarcă la site-ul dumneavoastră în mod regulat, arătându-le ceea ce au pierdut de când l-au vizitat ultima dată.

www.SiteLite.ro – Specialiști pentru optimizarea și promovarea site-ului dumneavoastră.

Share