Campaniile Google AdWords te ajută să câștigi mai mulți clienți!

Campaniile Google AdWords te ajută să câștigi mai mulți clienți!

Ştiai că…

  • 98% dintre utilizatorii români de internet folosesc motorul de căutare Google atunci când vor să găsească o informaţie?;
  • Peste 65% dintre utilizatorii de internet caută pe Google informaţii  despre produsele sau serviciile pe care şi le doresc?;
  • Aproximativ 35% dintre români caută pe Google furnizori pentru serviciile sau produsele dorite;
  • Peste 85% dintre cei care caută pe Google nu trec mai departe de primele 10 rezultate (prima pagină de rezultate pentru căutări)?;
  • 65% din traficul generat din motorul de căutare Google este preluat de primele trei poziții.

 

Sunt cele mai eficiente din punct de vedere calitate-cost. Campaniile de promovare AdWords îţi vor aduce clienţii de care ai nevoie. Totuşi, aceste campanii trebuie realizate de un expert, astfel încât să fii în primele poziţii, având costuri minime. Specialistul nostru va identifica pentru tine, cea mai bună strategie de promovare în mediul online.
Fiți prezent în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți. Plătiți numai atunci când aceștia dau click pentru a accesa site-ul dumneavoastră sau când vă apelează.

SiteLite.ro este o agenţie de marketing online partener Google.

De ce Google AdWords?

Atrageți mai mulți clienți

Indiferent dacă obiectivul urmărit este creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online, a numărului de apeluri telefonice sau fidelizarea clienților, Google AdWords vă poate ajuta.

Faceți publicitate local sau global

Direcționați anunțurile către clienți din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați la o anumită distanță maximă de compania sau magazinul dumneavoastră.

Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit

Afacerea dumneavoastră este găsită de utilizatorii Google chiar atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Suntem aici pentru a vă ajuta

Lăsați echipa noastră să facă totul pentru dumneavoastră!

Share