De ce am nevoie de website? Aici sunt 10 motive.

nevoie de un website

De ce am nevoie de website?

Cele 10 motitve pentru care ai avea nevoie de website sunt următoarele:

Motivul # 1 – Broșură online

Companiile cheltuiesc mii de lei pe crearea de broșuri și distribuirea acestora. Având un site web puteți sări peste asta în întregime. Clienții potențiali pot afla despre tine și oricare dintre produsele tale online.

Motivul # 2 – Mai mulți clienți

Mai mult de 1 miliard de oameni folosesc internetul în fiecare zi, iar aproximativ 90% dintre ei au cumpărat ceva sau au contactat o companie online, în ultimele 12 luni. Deci, prin a nu avea un site web, veți fi lipsit de o “bucată mare de plăcintă”.

Motivul # 3 – Valoarea afacerii

Recent, ați încercat obținerea unui împrumut de afaceri? Nu e ușor, dar dacă încercați și la managerul băncii, acesta va solicita să vadă site-ul dumneavoastră. Prin urmare, ar fi bine să aveți unul foarte bun.

Motivul # 4 – Influența

Având un site web, aveți mii de potențiali vizitatori. Aveți posibilitatea de a influența deciziile acestora.

Motivul # 5 – E timpul sa te mândrești!

Știi ce mare sentiment e atunci când oamenii recunosc munca ta? Ei bine, cu un site web vă puteți scoate în evidență ceea ce faceți și să vă mândriți cu munca dumneavoastră.

Motivul # 6 – Ajută obiectivele afacerii

Asta e corect! Când ne raportâm la conţinutul site-ului dumneavoastră, trebuie revizuite elementele importante la care nu v-aţi mai gândit de foarte mult timp. Este necesară realizarea unei reevaluări a obiectivelor afacerii dumneavoastră.

Motivul # 7- 24 de ore pe zi

Site-ul dumneavoastră funcționează 24/7, fără nici o supraveghere. Puteţi fi mereu acolo pentru clienții dumneavoastră.

Motivul # 8 – Comunicarea cu clienții

Având un blog sau chiar doar un feed pe site-ul dumneavoastră, le puteți arăta clienților cele mai noi oferte, produse, promoţii, evenimente, fotografii sau orice alt conținut cu ajutorul căruia menţineţi relaţia cu ei.

Motivul # 9 – Marketing

Internetul a deschis o noi posibilităţi în ceea ce priveşte marketing-ul. Site-ul dumneavoastră poate atrage foarte mulţi clienţi prin utilizarea unor tehnici de marketing low cost.

Motivul # 10 – Faceți afacerea în propriul fel

Nu aveți nevoie de permisiunea nimănui pentru a lua decizii în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Însă, trebuie înţeles faptul că rezultatele afacerii dumneavoastră sunt direct proporţionale cu nivelul de implicare. Iar in acest nivel de implicare intră: crearea unui site, investiţiile în marketing-ul online şi crearea unei relaţii cu potenţialii clienţi, dar şi cu cei existenţi.

www.SiteLite.ro – Noi te putem ajuta!

 

 

Share