Motivele realizării unui Magazin Online

online shopping site e-shop

SiteLite.ro te ajută să îți creezi propriul magazin online!

Iată 8 motive pentru care cumpărăturile dintr-un magazin online sunt mai bune decât cele din magazine:

1. Clientul nu este nevoit să se ridice de pe canapea

Face cumpărăturile din magazinul tău online stând pe canapea. Nu este nevoit să piardă jumătate de zi în trafic, că să ajungă într-o parcare arhiplină, apoi să mai pierdă şi acolo timp, până ar putea găsi un loc de parcare.

2. Clientul poate să găsească tot ce caută într-un singur loc

Nu mai este nevoie să se plimbi prin magazine că să găsească ceea ce îşi doreşte. Toate categoriile de produse care îi trebuie sunt în faţa ochilor săi. Doar îşi alege mărimea şi culoarea favorită şi totul este gata.

3. Fără cabine de schimb insalubre

Clientul poate proba articolele vestimare la el acasă, iar în cazul în care este nemulţumit de calitatea produselor, acesta le poate returna. Sau poate schimba mărimea comandată în cazul în care articolul vestimentar comandat este mare/mic.

4. Fără “ajutor” în magazine

Clientul se poate uita în linişte la articolele vestimentare pe care dumneavoastră le aveţi la vânzare în propriul site, fără a mai fi deranjat de eventualele întrebările pe care i le poate adresa un angajat al unui magazin de articole vestimentare.

5. Clientul găsește întotdeauna mărimea dorită

Fără: “Îmi pare rău, dar nu avem mărimea dumneavoastră pe stoc”. Online, dacă un magazin nu are mărimea pe care clientul o dorește, fie aceasta mai poate aștepta câteva zile până este adusă respectiva mărime, fie intră pe un alt site unde o găsește.

7. Ai de unde alege

Fiecare site are lucruri diferite. Clientul poate să găsească lucruri ale unei mărci pe site-ul x, iar pe site-ul y, total alte modele.

8. Multitasking

Ştim că unui client îi este greu să se decidă între a se uita la meci şi a ieşi să îşi caute o geacă sau o cămaşă. Cu ajutorul magazinelor online, acesta le poate face pe amândouă deodată. Şi până să ajungă meciul la pauză cred că poate să își găsească ceea ce caută. Găsit, adăugat, cumpărat, gata.

9. Reducerile ţin mai multă vreme

Hainele sunt mai ieftine online. Din moment ce magazinele nu trebuie să plătească chirie, acest lucru se simte la preţuri. Aşa că, vei găsi magazine online care au Black Friday constant, tot timpul anul.

 

SiteLite.ro  – Noi te putem ajuta să-ți creezi un magazin online de succes!

 

Share